• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tvarohová buchta tříbarevná
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohová buchta tříbarevná

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 63
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohová buchta tříbarevná
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 400
      g polohrubá mouka
    • 200
      g moučkový cukr
    • 200
      g hera
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 4
      lžíce kakao
    • voda
  • směs
    • 2
      tvaroh
    • 2
      vejce
    • moučkový cukr
    • rozinky
  • těsto 2
    • 400
      g polohrubá mouka
    • 200
      g moučkový cukr
    • 3
      žloutek
    • 3
      bílek
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 0,50
      sklenice olej
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Kakaové: moučkový cukr, heru vyšleháme, přidáme kakao, prášek do pečiva, mouku a trochu vody tak, aby těsto nebylo řídké. Vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na to rozprostřeme směs. Bílé: moučkový cukr, žloutek, olej vyšleháme, přidáme mouku s práškem do pečiva a trochu vody(těsto má být spíše husté). Nakonec zjemníme sněhem a vlijeme na směs. Pečeme na menším ohni.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)

Tříbarevná buchta z remosky …

Strouhaná tvarohová buchta

Strouhaná tvarohová buchta

Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem

Skvělá sypaná tvarohová buchta s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olin | 22. 3. 2017 16:06

    To je široký pojem, pečeme na menším ohni. Která blbka to tam napsala ????

  • 0302bobina | 1. 1. 2017 22:28

    Hera je v CR rostlinny tuk na peceni. Ja ziju v zahranici, kde Hera neni, muzete pouzit vzdy maslo (u nas "unsalted butter") bez soli. Prasek do peciva mame taky v krabicce, staci v tomto pripade 2 vrchovatje spicky noze. 1 tvaroh v CR je 250 g, takze Vas kyblik je presne to co potrebujete :-)

  • Andrejka | 5. 12. 2016 18:18

    Nejhorší buchta!!! pokud někdo nechcete přijít jak o nervy tak o suroviny, tak nedělat! :-X :-X :-X

  • Andrejka | 5. 12. 2016 18:18

    Nejhorší buchta!!! pokud někdo nechcete přijít jak o nervy tak o suroviny, tak nedělat! :-X :-X :-X

  • komii | 18. 11. 2016 10:18

    nejlépe na 900 stupnu :'(

  • Zdeňka | 17. 1. 2015 15:52

    Není každý tak zkušený jak si myslíme. Jsou zde i návštěvníci, kteří nežijí v ČR a balení mají jiná v jiné gramáži a s jiným označením. U nás třeba nekupujeme "krabičku prášku". A rostlinný tuk do pečení má různá označení - jednou Hera, jednou Stella nebo Zlatá Haná a kdoví jak ještě se jmenují. V zahraničí zase třeba úplně jinak. Nedivte se proto takovým dotazům...

  • sarka | 4. 1. 2015 16:49

    Takovy dotazy muze vyplodit jen blondyna ;-)

  • sarka | 4. 1. 2015 16:47

    To jsou dotazy to mi hlava nebere. :-\

  • Sarka137 | 6. 12. 2014 14:48

    co je to ta Hera? to je máslo na pečení nebo sádlo? A 1/2 balíčku prášku do počeva je kolik? Spíš kolik g má pytlík, protože já kupuju celou krabičku prášku. A dva tvarohy, kolik g má mít jeden tvaroh, mám 500g kýblík. Podobnou buchtu dála moje babička ale jenom z toho tmavého těsta. konečně jsem našla recept ale některý recepty nejsou moc specifické:-D :-)

  • Wolf | 19. 10. 2014 16:20

    Debilnejsi buchtu jsem vzivote nedelal :-X

  • anonym | 15. 4. 2014 14:13

    tak sice vypadala uplne stejne,ale nedalo se to zrat ! letela do kose :-$

  • wulk | 25. 11. 2013 13:30

    tak tuhle buchtu dělám už léta,recept mám ještě od své babičky,jen dávám do tvarohu ještě hrozinky:-)) :-)

  • máta | 18. 11. 2013 19:29

    pečeme až by se dalo říct sušíme :-) 125° 1:15h a je to OK rychlejší pečení se neosvěčilo :-(

  • Vika | 13. 10. 2013 19:52

    vyborna dneska jsem ji pekla mnam :-)

  • Katerina | 23. 4. 2013 12:00

    Vubec nevím kdy se dava testo 2???

  • Tomas | 27. 1. 2013 14:08

    na kolik stupnu to mam dat? 180 ? Nevite? 8-) =-O

  • martina | 17. 11. 2012 14:52

    opravdu mi chutná :-)

  • terrza | 17. 11. 2012 14:50

    jak se to používa :-D :-D :'( :'(

  • MaruškaB | 27. 9. 2011 20:03

    Můžu se zeptat na kolik se má buchta péct a jak asi dlouho? vůbec nevím, jak má ve finále vypadat, tak bych prosila o radu , nejsem moc zkušená kuchařka :D díky

  • Lenka Dobešová | 27. 8. 2005 19:01

    Jani,nebojte se tuto buchtu vyzkoušet a udělejte si hustotu takovou aby jste těsto mohla rozetřít.To je strašně dobrá buchta,tak vám přeji ať se vám to podaří !

  • Jana Satinská | 27. 8. 2005 17:31

    Mám možná hloupý dotaz pro autora receptu - Vy tedy to tmavé těsto nevyvalujete, ale opravdu vylijete či rozetřete na plech? Uděláte si tedy za pomocí vody takovou hustou roztíratelnou směs? Znám tento recept v trošku jiné formě, kdy se opravdu tmavé těsto musí vyválet, proto se ptám. Ráda bych totiž vyzkoušela ten Váš recept, zdá se mi snadnější. Děkuji za odpověď.

  • Lenka Dobešová | 26. 8. 2005 19:35

    Aha tak to je trošičku jiné než to dělám já.Důležité je,že nám chutná.

  • Jana Tichá | 26. 8. 2005 13:16

    To bude Lenko tím, že v mém receptu mám přesně určené 4 lžíce vody. S vyválením a přenesením placky nemám žádné potíže, tudíž mi tahle konzistence nevadí :-)

  • Lenka Dobešová | 26. 8. 2005 12:55

    Já pořád nechápu co chctete válet. Přece díky vody si těsto udělám tak husté jak potřebuju.

  • Jana Tichá | 26. 8. 2005 09:25

    Tuhle buchtu dělávám leta. Do kakaového těsta dávám i 1vejce. Těsto rozválím mezi dvěma rozstřiženými mikrotenovými sáčky, pak lehce natočím na váleček a přenesu na plech. Přečnívající zbytky těsta okrájím.S tou marmeládou je to výborný nápad. Buchta bude nejen barevnější ale i pikantnější.

  • Jana Fáberová | 25. 8. 2005 22:20

    Zkuste tvarohovou směs potřít pikantní marmeládou. Já používám rybízovou. Koláč je pak čtyřbarevný.

  • Lenka Chourová | 25. 8. 2005 09:01

    Tak toto je vynikající moučník. U nás se po něm jen zapráší. Mám ale zkušenost, že tmavé těsto se na plech špatně přenáší. Já to dělám tak, že zpracuji těsto, na vymazaný a moukou vysypaný plech si vytvaruji na prostředek plechu obdélník. Ten roztáhnu na celý plech bílým plastovým válečkem (koupíte ho na stánku na pouti a podobných akcích kde je možno zakoupit kuchyňské pomůcky, je to vynikající váleček cca za 80,-- Kč, upozorňuji, že těsto se na něj nelepí|! Pozor ovšem na takové malé válečky, které jsou dřevěné. Nepracuje se s nimi tak dobře, protože se na něj těsto lepí. Má ho moje mamka). Kdo nemá možnost pracovat s tímto válečkem, může těsto dávat na plech tak, že ho "roztírá" lžící, kterou namáčí ve studené vodě, aby se těsto nelepilo. Vyzkoušejte - stojí to za to.Jinak ještě dodám, že náplň můžete měnit podle libosti nač máte chuť. Dobré je to i s jablky.

  • Lenka Dobešová | 24. 8. 2005 12:55

    Paní Marie. Ano ta buchta je vysoká. Kdo má rád pořádnou dobrou buchtu ten bude jistě spokojený. Ten kdo má rád na plechu nic , radím tuto buchtu NEPÉCT !?!

  • marie krejzarova | 23. 8. 2005 21:31

    Není ta buchta moc vysoká?Zdá se mi dost mouky na obě těsta.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Svatba Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Hera Kakao Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rozinky Tvaroh Vejce Voda Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Vepřový jazyk na česneku

Vepřový jazyk na česneku

Paprikový salát

Paprikový salát

Oříškové rohlíčky

Oříškové rohlíčky

Plněný zapékaný květák

Plněný zapékaný květák

Plněné šunkové řízečky

Plněné šunkové řízečky

Jogurtová bábovka s pudinkem

Jogurtová bábovka s pudinkem

Mexická polévka Sopa Tarasca

Mexická polévka Sopa Tarasca

Citronový nebo pomerančový koláč (řez) - křehký a pikantní

Citronový nebo pomerančový koláč (řez…

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

87
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
68
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
61
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
43
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
43
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo -…

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
AHA.cz Domov plný léků a oddělené postele: Gottová ukázala ráj v Helsinkách

Domov plný léků a oddělené postele: Gottová ukázala ráj v Helsinkách

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Blesk exkluzivně na generálce koncertu Michala Davida: Show za 13 mega obětoval rok života!

Blesk exkluzivně na generálce koncertu Michala Davida: Show za 13 mega obětoval rok života!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Další doporučené recepty:

Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem
Tvarohová buchta s čokoládou a…
Tvarohová buchta s margotkou
Tvarohová buchta s margotkou
Tvarohová buchta se sušeným ovocem
Tvarohová buchta se sušeným ovocem
Tvarohová deka
Tvarohová deka
Tvarohová pomazánka
Tvarohová pomazánka
Tvarohová pomazánka (nízkotučná)
Tvarohová pomazánka (nízkotučná)
  • Recepty.cz
  • Tvarohová buchta tříbarevná
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact