Heru, žloutek a cukr smícháme do hladka. Přidáme tvaroh, mouku smíchanou s práškem do pečiva, citr. kůru a mléko. Nakonec hodně tuhý sníh z bílků. Pečeme asi 45 min. na 170 - 180 °C. Na vychladlou dáme bílkovou polevu.
2
Poleva:
3
1 bílek s cukr moučkou, cukr podle potřeby (musí být hustší, aby neprotekla). Já jsem na bílkovou pocákala ještě trochu čokolády.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eda
|2. 8. 2015 14:46
Úžasná a to jsem neměl heru,použil jsem olej a i taky neměla chybu,příště zkusím s herou...dík za super recept
cowgirl
|4. 5. 2014 10:33
chuťově skvělá já přidala rum ;-) jen příště uberu cukr.... :-)
dalik
|26. 1. 2013 12:01
doufám že to bude dobrota :-) :-( ;-) :-P :-D :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :-X :-)) :'( :-| <3 <:-) :-S
Eva
|1. 3. 2011 18:01
Bábovka je výborná, ještě jsem nikdy podle receptu nevytvořila chutnější, moc chutnala i mému příteli, už je týden po experimentu a uhání mě o další. :-)
eve
|22. 1. 2011 18:53
bábovka je výborná, ještě jsem si to zjednodušila, že bílky nešlehám zvlášť, ale dám tam celá vajíčka a bábovka je potom více tuhá, ale stále super.... :-)