...právě se peče...tak později doplním komentář,jaký byl výsledek;-) :-\
Jak dlouho a při jaké teplotě se peče???? :-)
Vyborna babovka!!!!
Já jsem udělala bábovku z tučného tvarohu, másla, rozinky a rum jsem tam nedávala, pouze kůru z citronu a nastrouhala jsem do ní dvoje kaštany (čokoládu) a byla výborná. Nebyla suchá, ani moc sladká. (dávala jsem bio cukr a i trochu míň).
Určitě, jak máte rádi. Já občas přidám kousky čokolády, nebo udělám mramorovanou. Pokaždé ale přidávám do těsta ještě citronovou kůru.
můžu do těsta přimíchat i kakako? Děkuju
můžu do těsta přimíchat i kakako? Děkuju
Lepší bábovku jsem ještě nejedla! :o)
Tato bábovka je u nás velmi oblíbená. Je jemná s tvarohovou chutí. Všem doporučuji použít tučný tvaroh. Chuť je mnohem lepší a věřte že z tučného tvarohu nepřiberete víc než z netučného. Abyste nepřibrali, nesměli byste bábovku vůbec :-) Takže raděj tučněji a chutněji.
Bábovka je chuťovo veľmi dobrá, ale súhlasím, že je tuhá, preto som pridala trochu mlieka a dala menej múky. Kúsky čokolády a postrúhaná citrónová kôra do nej veľmi pristanú.
Stejný recept jako TVAROHOVÁ BÁBOVKA,jen tam při těchto ingrediencích je 250 g másla, asi proto se vám zdá to těsto husté.
Tato bábovka má vynikající chuť a je krásně nadýchaná. Rozhodně doporučuji-vyzkoušejte.
Myslím, že hodně záleží na tučnosti použitého tvarohu, odtučněná forma opravdu moc chuťově nevynikne...já použila tučný-vyjímečně, že jsou ty svátky , takže za nás jednoznačně za 1 :o)
Omlouvám se autorovi za upřímnost, ale recept se mi nezdá nic moc :-( Je sice jemná a nadýchaná , ale v bábovce není tvaroh skoro cítit.
Mňam mňam!!!!!
Já umím upéct bábovku! :))) DĚKUJU, DĚKUJU, DĚKUJU!!! Je výborná!
TUto babovku som vyskusala u sestry a velmi mi zachutila, ked som ju skusila ja upiect tak sme s priatelom zjedli pol babovky este za tepla.spravila sa mi chrumkava korka a cesto bolo perfektne nadychane a vlacne. tak dobry recept som uz davno nemala. je fakt skvela!
a místo rozinek dávám citronovou kůru z celého citronu
skvělá bábovka, vždy se povedla,ale dávám jen 230 g mouky, bohatě to stačí a těsto je akorát. mnamka
Zkusila jsem také tuto bábovku, tedy udělala jsem ji na plech. Nevím, kde jsem udělala chybu, ale těsto málo "vyskočilo" a tedy ve finále byla byla buchta velmi nízká. Nevím, čím to může být?
Těsto mi připadalo hodně husté,přidala jsem trochu mléka ale jinak vynikající bábovka.
Uz jsem nekolikrat zkousela pect tvarohovou babovku a vzdycky to dopadlo neslavne.Zkusila jsem tenhle recept ,procetla komentare i u dalsiho receptu Tvarohove babovky a ejhle.... Ona se povedla,tak mam zas o receptik vice :-)
Je opravdu výborná, místo rozinek jsem dala nakrájenou čokoládu. Super, nesrazí se, neklesne, další recept, ke kterému se ráda vrátím.
Tak jsem ji dnes také upekla , malinko jsem se bála , aby se nesrazila , ale i když trošku klesla , povedla se na jedničku :-)) Protože máme rádi čokoládu , tak jsem do těsta přidala dvě tyčinky ledových kaštanů a vrchovatou lžíci kakaa . Pekla jsem na 160 stupňů 45 minut . Dávám za jedna , protože je výýýborná :-)))
Pekla jsem, místo svého receptu kde bylo 25 dkg másla nebo Hery jsem dala jen půl kostky Hery a bábovka je senzační, dík a dávám 1
Pekla jsem z másla /je krásně žlutá/ a byla výborná!
Souhlasím se všemi komentáři, bábovka je fakt výborná a na rozdíl od ostatních tvar. bábovek není mastná.
Je dobrá, ani né moc sladká ani né moc tučná. Upekla jsem jen s rozinkama a pochutnali jsme si.
Moc vyborna!Moc se povedla,jako Tana, jsem pridala tez nasekanou cokoladu na vareni. Vrele doporucuji.
Výborná! Půlka kostky másla je přesně akorát, bábovka není zbytečně tučná. Těsto jsem ještě ovoněla vanilkovým cukrem, strouhanou citrónovou kůrou a nakonec jsem přimíchala půlku nasekané čokolády na vaření. Pekla jsem na 180 stupňů asi hodinu.