Připravíme si směs z ušlehané šlehačky, kterou smícháme se smetanou, jogurty a vanilkovým cukrem. Do dortové formy naskládáme vrstvu piškotů, na ni položíme omyté a pokrájené jahody.
2
Pak nalijeme vrstvu šlehačkové směsi a znovu naskládáme piškoty. Tak střídáme vrstvy až téměř k okraji formy. Dáme na 5 hod. do lednice uležet. Poté polejeme vrch uvařeným a vychladlým pudinkem. Znovu vychladíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jaja 13
|22. 3. 2005 19:20
No já bych to tipovala takhle: buď je myšleno šlehačka - je ušlehaná a smetana je neušlehaná (všechny 33%) nebo ta smetana je pouze 12% a je to smetana na vaření. Ale já tento dort dělám jen ze zakysané smetany a to tak že na 1 zakysanou smetanu dávám 1 vanilkový jogurt + piškoty + ovoce. Pudink už nemusíte, ale je to s ním zase trošku jiné, ale dobré.
L
|11. 3. 2005 12:28
rada bych vedela rozdil mezi smetanou a slehackou, chtela bych tento recept vyzkouset, ale nejak me to oznaceni zmatlo
janca
|28. 2. 2005 18:43
My to voláme nepečená torta. Robím tri vrstvy a poüžívam len zakysané smotany s vanilkovým cukrom. Ja mám ako najlepšiu kombináciu ovocia so smotanou odskúšané boruvky, kiwy, banán pohromade. Puding už navrch nedávam, len smotanu... Výborné
Lucie Szabó
|28. 2. 2005 10:55
Mám na mysli obyč smetanu. Nemělo by to dělat potíže jsou tam i jogurty takže by to mělo držet. Dle mých zkušeností...
Pája
|24. 2. 2005 14:59
Máte na mysli kysanou smetanu ? Přijde mi totiž, že při použití obyčejné by to nedrželo pohromadě. Jinak to ale musí být lahoda.