No já bych to tipovala takhle: buď je myšleno šlehačka - je ušlehaná a smetana je neušlehaná (všechny 33%) nebo ta smetana je pouze 12% a je to smetana na vaření. Ale já tento dort dělám jen ze zakysané smetany a to tak že na 1 zakysanou smetanu dávám 1 vanilkový jogurt + piškoty + ovoce. Pudink už nemusíte, ale je to s ním zase trošku jiné, ale dobré.
rada bych vedela rozdil mezi smetanou a slehackou, chtela bych tento recept vyzkouset, ale nejak me to oznaceni zmatlo
My to voláme nepečená torta. Robím tri vrstvy a poüžívam len zakysané smotany s vanilkovým cukrom. Ja mám ako najlepšiu kombináciu ovocia so smotanou odskúšané boruvky, kiwy, banán pohromade. Puding už navrch nedávam, len smotanu... Výborné
Mám na mysli obyč smetanu. Nemělo by to dělat potíže jsou tam i jogurty takže by to mělo držet. Dle mých zkušeností...
Máte na mysli kysanou smetanu ? Přijde mi totiž, že při použití obyčejné by to nedrželo pohromadě. Jinak to ale musí být lahoda.