Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme na hrubo nastrouhanou mrkev, osolíme, okořeníme a krátce orestujeme.
2
Přimícháme na kousky nakrájená rajčata a krátce podusíme. Přidáme konzervu tuňáka, kečup dle chuti, třený česnek a dochutíme kořením.
3
Hotové promícháme s uvařenou rýží.
4
V rozpisu neuvádím přesné množství. Záleží na vaší chuti. Z 1 konzervy tuňáky připravíte asi tak 2 porce. Do směsi můžete přidat i pražené mandle. Fantazii se meze nekladou :-)
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
roman rigo
|3. 2. 2008 04:40
def
Anonym
|20. 5. 2007 17:02
já si dávám uplně samotnýho tuňáka na rýži a je to taky mňam =o)
jana
|9. 5. 2007 12:28
dnes jsme meli k obedu, vyborne
Jozef T.
|5. 5. 2007 19:27
Ak použijete Tuniaka v rajcinovej omácke netreba pridávat kecup a chut je daleko zaujímavejsia (nasladlá chut kecupu nekombinuje s ingredienciami uvedenými v recepte).