Scedíme nálev z tuňáka. Nakrájíme cibuli a nasekáme petrželku. Tuňáka, bramborovou kaši, cibuli, vejce a petrželku dáme do mísy a promícháme. Osolíme a opepříme. Z těsta vytvoříme 8 karbanátků a necháme 30 minut v chladničce odpočinou. Osmažíme dozlatova.
2
Podáváme s citronem a zeleninovým salátem nebo s oblíbeným dipem a pečivem. Karbanátky jsou velmi jemné.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jiří
|12. 1. 2014 08:58
Spíš bych to nazval tuňákové bramboráčky. Chutnají velmi dobře, jen ta výroba karbanátků mi nešla. Udělal jsem bramborovou kaši z brambor C, pomocí mixéru jsem přimíchal tuňáka a vznikla - masová kaše, vůbec to nejde tvarovat, jednotlivé placky se na pánvi trhají.