plechovka
tuňák - ve vlastní šťávě
(Dobrý a levný vyrábí Giana)
2
lžíce
rama
1
plátek
tavený sýr
2
ks
vejce
Uvařená natvrdo
1
ks
cibule
Jemně pokrájená
sůl
citronová šťáva
2
lžička
francouzská hořčice
Ostrá (I více..)
Postup přípravy receptu
1
Ramu a tavený sýr vyšleháme elektrickým šlehačem do pěny. Z tuňáka slijeme šťávu, přidáme jej do mísy a zašleháme. Vejce nastrouháme najemno a špachtlí či stěrkou zamícháme do pomazánky. Přidáme cibule, citrónovou šťávu, sůl a hořčici a vše důkladně promícháme.
2
Mažeme na jednohubky či veku (množství vystačí na 50 chlebíčků) a klademe olivami, ananasem, nakládanými papričkami, kolečky natvrdo uvařených vajec, sterilovanými okurkami...