Zkoušela jsem variantu s tvarohem a bohužel to nějak nebylo ono :-( Pomazánka byla dost kyselá, takže jsem musela doslazovat kečupem, aby to kromě mne vůbec někdo z rodiny pozřel.
Pro hlídače linie výborná varianta, ale ve verzi pro děti raději tvaroh nedoporučuji.
Josef Herčík
|2. 2. 2013 08:01
Tuto pomazánku dělám několik let, tak jak popisuje Jana Matoušková ... je výborná. :-) někdy podle chuti přidám kečup. Může být i pálivější ... :-)
Danka Snášelová
|27. 3. 2009 10:44
Pro sebe si dělám pomazánku i ze sardinek ve vlastní šťávě. Místo Lučiny dávám nízkotučný tavený sýr Fito, který má 25% tuku v sušině.
Eva J.
|27. 3. 2009 10:01
Výborný nápad pro všechny, kdo si hlídají linii, mňamka :o)
Jana V.
|4. 1. 2008 01:23
Výborná pomazánka,já dávám místo lučiny netučný tvaroh ve vaničce,a nakrájenou naloženou okurku.
Jana Matoušková
|21. 12. 2007 09:17
Pomazánka je opravdu výborná! Vyzkoušela jsem jí a od té doby jsem jí dělala už několikrát a pokaždé měla velký úspěch! Stačí pouze tuňák, lučina a jarní cibulka, ani není potřeba petržel či pažitka. Vřele doporučuji!