Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Vtek
|2. 1. 2014 14:36
Normalni plechovka co davam ja ma 185g takze byt Vama to neresim dal bych tam celou tu 650g plechovku a vseho tam dal 4x tolik aby to odppvidalo ppmerum z tphohle receptu alesppn cca :-) :-) :-) :-)
Verča
|18. 8. 2012 10:24
Chci se jen zeptat jedna plechovka odpovídá na kolik gramů, já mám totiž doma plechovky po 650g masa, přítel mi to vozí ze Španělska, tak nevím kolik tam toho mám dát?
Já tam ještě přidávám vajíčko natvrdo a nemá to chybu.
Hana Novotná
|24. 7. 2009 12:30
taky mám podobný recept,ale pomazánkové máslo dávám celé a tav.sýra celé balení(myslím 150g). Je dobré to našlehat se dvěma lžícemi vřelé vody ještě před přidáním tuňáka
Zuzana Šindlerová
|19. 5. 2007 19:53
Výborná pomazánka, dala jsem jarní cibulku s natí. Rozhodně budu opakovat. S rajčátkem a paprikou nemá chybu. 1*.
Maruška *
|17. 5. 2007 19:26
Dělávám také podobnou pomazánku. Přidám občas nahrubo nastrouhaná nebo nasekaná vařená vajíčka a asi lžíci citronové šťávy. Osvědčilo se mi nedávat cibulku do pomazánky, ale jemně sekanou cibulkou posypu až namazané pečivo. Potvrzuji, že nám chutná. :-)
Gábina H
|17. 5. 2007 13:15
Dělám podobně, jen vynechávám syrovou cibuli - tu nemusím. Někdy přidám pažitku nebo naťovou cibulku