Tuňáková pomazánka, to je klasika, která neomrzí. Dejte si ji zakápnutou citronem a s čerstvým pečivem, budou se vám sbíhat sliny.
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Tuňákový salát
Tuňáková pomazánka s olivami
Wrap s tuňákem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Udělala jsem jí přesně podle receptu a je to rychlá výborná mňamka, která měla životnost cca 3 minuty <:-)
Léčivý med malé vyděračky
Senzační řezy z velkého plechu
Ořechový chléb II.
Polévka s červenou řepou
Špagety se špenátovým pestem
Pravé italské těsto na pizzu
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Dunajské vlny s třešněmi
Hruškový kompot po našem
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem