Tuňáková pomazánka, to je klasika, která neomrzí. Dejte si ji zakápnutou citronem a s čerstvým pečivem, budou se vám sbíhat sliny.
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Tuňákový salát
Tuňáková pomazánka s olivami
Wrap s tuňákem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Udělala jsem jí přesně podle receptu a je to rychlá výborná mňamka, která měla životnost cca 3 minuty <:-)
Brokolicový koláč
Mazanec ze sušeného droždí
Košovská specialita
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Rizoto s vepřovou konzervou
Kořeněné chipsy z hlívy
Lasagne s hovězím masem
Kuřecí srdíčka - pečená
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…