Tuňáková pomazánka, to je klasika, která neomrzí. Dejte si ji zakápnutou citronem a s čerstvým pečivem, budou se vám sbíhat sliny.
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Tuňákový salát
Tuňáková pomazánka s olivami
Wrap s tuňákem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Udělala jsem jí přesně podle receptu a je to rychlá výborná mňamka, která měla životnost cca 3 minuty <:-)
Ořechové řezy naší babičky
Kukuřičný chléb II.
Koláčky na neděli
Zapečená hlíva s nivou
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Bramborová frittata
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Těsto na domácí chleba
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree