Tuňáka vidličkou rozmačkáme a rozetřeme s máslem. Přidáme nakrájenou cibuli a majolku. Bramboru oloupeme a nastrouháme, vejce nasekáme a přimícháme do směsi spolu s hořčicí. Vše důkladně propracujeme a dochutíme pepřem a solí. Podáváme s pečivem.
Moc dobrá pomazánka, akorát se trochu strácí chuť tuňáka. Trochu mi připomíná škvarkovou pomazánku. Ale jinak je výtečná. Ukládám si recept do oblíbených
ten olej z tuňáka a šťáva se má slít? asi ano,že? ale pro jistotu.. díky a dobrou chuť
jana drlikova
|20. 2. 2007 16:42
moc mi to chutnalo,vynikající
JitkaH.
|19. 8. 2006 14:23
Já děkuju Milanovi. Jeho hodnocení mě zaujalo,zkusila jsem a moc si pochutnala.
eviku
|16. 8. 2006 19:53
Zkuste tuhle neuvěřitelně jednoduchou variantu: konzervu tuňáka ve vl. šťávě rozmíchejte s pomazánkovým máslem. Je to strašně dobré a bleskově hotové, vynikající s tousty nebo topinkami nasucho.