Dělala jsem loni poprvé, udělala sjem si základ dle receptu a pak rozdělila na 3 části - do jedné jsem přidala ve vodě uvařený hustý pistáciový puding, malinko zeleného barviva a nasekané pistácie - bomba chuť. Z druhé části jsem udělala krém kávový a ze třetí oříškový. Všichni se oblizoval iaž na prd*li a žijem dodnes, takže fakt nás ten ztužený tu nezabil :-* .
Je mi líto, ale nikdy bych nejedla ztužený tuk, ale jedině máslo. Je to strašně nezdravé, nestravitelné, karcinogenní. To už můžeme rovnou jíst umělou hmotu.
Krém se Salkem vyzkoušený nemám, ale 100% tuk (Omega) dávám do jiného kakaového krému a na chuti to není poznat. Je výborný na cukroví, kde se krém nanáší nahoru, např. pařížské rohlíčky, protože dobře drží a ani v teple se neroztéká.
Můžete přidat 5 dkg.kakao,nebo káv.lžičku ml.kávy nebo ,nebo 10dkg.vlahé rozpuš.čokolády,nebo 10dkg.ořechů chutná to jako domácí čokol.Jednou za rok ten krém s tím tukem neublíží.
Já ho dělám jedině s máslem,ztužený tuk mi tedy se salkem nechutná,přidat můžete,ale nezkoušela jsem.Když chci karamelový tak Salko vařím.
Môžem do toho niečo pridať - kakao, čokoládu, kávu alebo kokos? Ak áno, koľko? Ďakujem.
Moc mě tento krém zaujal, ale mám obavy, jestli ten ztužený tuk nekazí chuť?Neumím si představit, jak to chutná.