• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Trvanlivý krém do čehokoliv
Napište svůj komentář k receptu

Trvanlivý krém do čehokoliv

autor: helipeli
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trvanlivý krém do čehokoliv
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • salko slazené
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Tuk rozehřejeme, až vychladne zašleháme mixérem salko. Šleháme, dokud není krém s tukem smíchán. Použití do čehokoliv, do vánočního cukroví, nekazí se. Pytlíkem stříkáme na dort nebo na cukroví, vyzkoušejte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Batátový krém s kokosovým mlékem a cizrnou

Batátový krém s kokosovým mlékem a…

Krém (nejen) na vosí hnízda

Krém (nejen) na vosí hnízda

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Leona♥ | 12. 12. 2014 08:59

    Dělala jsem loni poprvé, udělala sjem si základ dle receptu a pak rozdělila na 3 části - do jedné jsem přidala ve vodě uvařený hustý pistáciový puding, malinko zeleného barviva a nasekané pistácie - bomba chuť. Z druhé části jsem udělala krém kávový a ze třetí oříškový. Všichni se oblizoval iaž na prd*li a žijem dodnes, takže fakt nás ten ztužený tu nezabil :-* .

  • Marie | 13. 12. 2011 07:56

    Je mi líto, ale nikdy bych nejedla ztužený tuk, ale jedině máslo. Je to strašně nezdravé, nestravitelné, karcinogenní. To už můžeme rovnou jíst umělou hmotu.

  • Nicol | 19. 12. 2007 06:22

    Krém se Salkem vyzkoušený nemám, ale 100% tuk (Omega) dávám do jiného kakaového krému a na chuti to není poznat. Je výborný na cukroví, kde se krém nanáší nahoru, např. pařížské rohlíčky, protože dobře drží a ani v teple se neroztéká.

  • helena pelichova | 18. 12. 2007 14:33

    Můžete přidat 5 dkg.kakao,nebo káv.lžičku ml.kávy nebo ,nebo 10dkg.vlahé rozpuš.čokolády,nebo 10dkg.ořechů chutná to jako domácí čokol.Jednou za rok ten krém s tím tukem neublíží.

  • Zita Matejkova | 18. 12. 2007 13:37

    Já ho dělám jedině s máslem,ztužený tuk mi tedy se salkem nechutná,přidat můžete,ale nezkoušela jsem.Když chci karamelový tak Salko vařím.

  • Zora Manasová | 18. 12. 2007 12:54

    Môžem do toho niečo pridať - kakao, čokoládu, kávu alebo kokos? Ak áno, koľko? Ďakujem.

  • Dana | 18. 12. 2007 10:25

    Moc mě tento krém zaujal, ale mám obavy, jestli ten ztužený tuk nekazí chuť?Neumím si představit, jak to chutná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pošírování Šlehání Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Salko slazené Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře s paprikou a olivami

Kuře s paprikou a olivami

Šlehačkový mramorový beránek

Šlehačkový mramorový beránek

Škvarková pomazánka III.

Škvarková pomazánka III.

Neobvyklý kuskus

Neobvyklý kuskus

Babiččina pudinková buchta

Babiččina pudinková buchta

Tvarohový koláč líné ženy

Tvarohový koláč líné ženy

Lehké a křupavé vafle

Lehké a křupavé vafle

Lembas (Elfí chléb)

Lembas (Elfí chléb)

Krevety na grilu

Krevety na grilu

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

116
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
46
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
45
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
36
Buřty na pivě
Buřty na pivě
33
Bramborový závin
Bramborový závin

Zajímavé články

3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka, roláda s jahodami a kokosový cheesecake
3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka,…
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k masu i na pizzu
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k…
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
AHA.cz Exmanželé k nepoznání: Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let poté

Exmanželé k nepoznání: Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let poté

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Režisér Jiří Adamec (77): Vyvedl novou přítelkyni, ale lásku vyznal manželce!

Režisér Jiří Adamec (77): Vyvedl novou přítelkyni, ale lásku vyznal manželce!

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

  • Recepty.cz
  • Trvanlivý krém do čehokoliv
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact