• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Trvanlivý krém do čehokoliv
Napište svůj komentář k receptu

Trvanlivý krém do čehokoliv

autor: helipeli
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 64
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trvanlivý krém do čehokoliv
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • salko slazené
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Tuk rozehřejeme, až vychladne zašleháme mixérem salko. Šleháme, dokud není krém s tukem smíchán. Použití do čehokoliv, do vánočního cukroví, nekazí se. Pytlíkem stříkáme na dort nebo na cukroví, vyzkoušejte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Batátový krém s kokosovým mlékem a cizrnou

Batátový krém s kokosovým mlékem a…

Krém (nejen) na vosí hnízda

Krém (nejen) na vosí hnízda

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Leona♥ | 12. 12. 2014 08:59

    Dělala jsem loni poprvé, udělala sjem si základ dle receptu a pak rozdělila na 3 části - do jedné jsem přidala ve vodě uvařený hustý pistáciový puding, malinko zeleného barviva a nasekané pistácie - bomba chuť. Z druhé části jsem udělala krém kávový a ze třetí oříškový. Všichni se oblizoval iaž na prd*li a žijem dodnes, takže fakt nás ten ztužený tu nezabil :-* .

  • Marie | 13. 12. 2011 07:56

    Je mi líto, ale nikdy bych nejedla ztužený tuk, ale jedině máslo. Je to strašně nezdravé, nestravitelné, karcinogenní. To už můžeme rovnou jíst umělou hmotu.

  • Nicol | 19. 12. 2007 06:22

    Krém se Salkem vyzkoušený nemám, ale 100% tuk (Omega) dávám do jiného kakaového krému a na chuti to není poznat. Je výborný na cukroví, kde se krém nanáší nahoru, např. pařížské rohlíčky, protože dobře drží a ani v teple se neroztéká.

  • helena pelichova | 18. 12. 2007 14:33

    Můžete přidat 5 dkg.kakao,nebo káv.lžičku ml.kávy nebo ,nebo 10dkg.vlahé rozpuš.čokolády,nebo 10dkg.ořechů chutná to jako domácí čokol.Jednou za rok ten krém s tím tukem neublíží.

  • Zita Matejkova | 18. 12. 2007 13:37

    Já ho dělám jedině s máslem,ztužený tuk mi tedy se salkem nechutná,přidat můžete,ale nezkoušela jsem.Když chci karamelový tak Salko vařím.

  • Zora Manasová | 18. 12. 2007 12:54

    Môžem do toho niečo pridať - kakao, čokoládu, kávu alebo kokos? Ak áno, koľko? Ďakujem.

  • Dana | 18. 12. 2007 10:25

    Moc mě tento krém zaujal, ale mám obavy, jestli ten ztužený tuk nekazí chuť?Neumím si představit, jak to chutná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pošírování Šlehání Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Salko slazené Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Bramboráky z kyselého zelí

Bramboráky z kyselého zelí

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Kroužky z nivy

Kroužky z nivy

Rychlovka čína

Rychlovka čína

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Skořicové šneky

Skořicové šneky

Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované

Jednoduché zeleninovo-uzeninové…

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

114
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
78
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
44
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
38
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
35
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Trvanlivý krém do čehokoliv
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact