Maso naklepeme, osolíme, opepříme, slabě potřeme hořčicí, položíme na ni plátek sýra, opět slabě potřeme hořčicí, na sýr dáme plátek šunky a obalíme v těstíčku.
3
Smažíme z obou stran na oleji.
4
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michal Š.
|1. 5. 2011 17:00
Vyzkouše-li jsme a bylo to skvělé.
Misto šunky muže být i slanina.
Světlana Čelechovská
|21. 6. 2007 13:31
...trojité řízky jsem nedávno jedla v jedné restauraci ale tam bylo kuřecí, vepřové a hovězí maso "natlučené" do sebe...bylo to bez obalování, ale fakt hrozně dobré...kdyby někdo věděl jak "na to", moooc by mně to zajímalo...
Irena Klasová
|20. 6. 2007 09:26
Dobrá inspirace na nedělní oběd, tisknu a vyzkouším.