• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Trojí sladká ovesná kaše
Napište svůj komentář k receptu

Trojí sladká ovesná kaše

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
4fotografie
Nahrát fotku
 

Ovesná kaše je velmi oblíbenou sladkou snídaní, která opravdu zasytí a dodá potřebnou energii do celého dne. Její předností je kromě snadné přípravy, také jednoduchá variabilita. Je libo kakaovou, ovocnou či vanilkovou? Připravte si trojí ovesnou kaši podle receptu časopisu F.O.O.D.

Proč je potřeba obilninové kaše doplňovat bílkovinami?

Suroviny

4 porce
    • 100
      g ovesné vločky jemné
    • 4
      lžička chia semínka
    • 250
      ml horká voda
    • 250
      ml mléko
    • 1
      lžička sirup agávový
  • Na dochucení
    • 2
      lžička kakao holandské
    • 1
      hrst ovoce bobulové
    • 0,50
      ks vanilkový lusk
  • Na dokončení
    • 3
      lžíce arašídové máslo vrchovaté
    • ořechy a mandle, nasekané
    • čokoláda kousky
    • ovoce bobulové

Postup přípravy receptu

1
Vločky a chia semínka dejte do kastrůlku, zalijte vodou a mlékem, přidejte sirup a nechte asi 30 minut nasáknout. Promíchejte, přiveďte k varu a na mírném plameni povařte, dokud kaše nezhoustne, ale stále bude stékat z vařečky.
2
Kaši rozdělte do misek či sklenek, každou porci postupně ochuťte kakaem, rozmačkaným ovocem a vanilkou.

RADA: Zmrazené drobné ovoce

3
Nahoru vždy přidejte poctivou lžíci arašídového másla a sklenky uložte do ledničky. Ráno už jen sklenky ozdobte nasekanými ořechy a mandlemi, kousky čokolády nebo ovocem a vychutnejte si svou porci.

RADA: Arašídové máslo

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovesná kaše s jablky a skořicí

Ovesná kaše s jablky a skořicí

Ovesná kaše s vanilkou, mandlemi a javorovým sirupem

Ovesná kaše s vanilkou, mandlemi a…

Jahodová ovesná kaše

Jahodová ovesná kaše

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD
Vaření Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídové máslo Chia semínka Čokoláda Horká voda Kakao Mléko Ořechy Ovesné vločky Ovoce Sirup Vanilkový lusk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fenyklový salát

Fenyklový salát

Bábovka s jablky a ořechy

Bábovka s jablky a ořechy

Sladké pirohy

Sladké pirohy

Karbanátky z ovesných vloček

Karbanátky z ovesných vloček

Výborný dresing

Výborný dresing

Smetanovo-křenová nebo česneková pochoutka - pomazánka

Smetanovo-křenová nebo česneková…

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Houskový knedlík z domácí pekárny

Houskový knedlík z domácí pekárny

Jahodový džem podle Dity P.

Jahodový džem podle Dity P.

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

80
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
19
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
16
Čočkové ragú
Čočkové ragú
16
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
AHA.cz Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Další doporučené recepty:

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevný koláč naší babičky
Trojbarevný koláč naší babičky
Trojbarevný krém
Trojbarevný krém
Trojlístky
Trojlístky
Trojrohé čepičky
Trojrohé čepičky
Tropické ledové smoothie z pampeliškových listů
Tropické ledové smoothie z…
  • Recepty.cz
  • Trojí sladká ovesná kaše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact