• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Trojí sladká ovesná kaše
Napište svůj komentář k receptu

Trojí sladká ovesná kaše

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
4fotografie
Nahrát fotku
 

Ovesná kaše je velmi oblíbenou sladkou snídaní, která opravdu zasytí a dodá potřebnou energii do celého dne. Její předností je kromě snadné přípravy, také jednoduchá variabilita. Je libo kakaovou, ovocnou či vanilkovou? Připravte si trojí ovesnou kaši podle receptu časopisu F.O.O.D.

Proč je potřeba obilninové kaše doplňovat bílkovinami?

Suroviny

4 porce
    • 100
      g ovesné vločky jemné
    • 4
      lžička chia semínka
    • 250
      ml horká voda
    • 250
      ml mléko
    • 1
      lžička sirup agávový
  • Na dochucení
    • 2
      lžička kakao holandské
    • 1
      hrst ovoce bobulové
    • 0,50
      ks vanilkový lusk
  • Na dokončení
    • 3
      lžíce arašídové máslo vrchovaté
    • ořechy a mandle, nasekané
    • čokoláda kousky
    • ovoce bobulové

Postup přípravy receptu

1
Vločky a chia semínka dejte do kastrůlku, zalijte vodou a mlékem, přidejte sirup a nechte asi 30 minut nasáknout. Promíchejte, přiveďte k varu a na mírném plameni povařte, dokud kaše nezhoustne, ale stále bude stékat z vařečky.
2
Kaši rozdělte do misek či sklenek, každou porci postupně ochuťte kakaem, rozmačkaným ovocem a vanilkou.

RADA: Zmrazené drobné ovoce

3
Nahoru vždy přidejte poctivou lžíci arašídového másla a sklenky uložte do ledničky. Ráno už jen sklenky ozdobte nasekanými ořechy a mandlemi, kousky čokolády nebo ovocem a vychutnejte si svou porci.

RADA: Arašídové máslo

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovesná kaše s jablky a skořicí

Ovesná kaše s jablky a skořicí

Ovesná kaše s vanilkou, mandlemi a javorovým sirupem

Ovesná kaše s vanilkou, mandlemi a…

Jahodová ovesná kaše

Jahodová ovesná kaše

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD
Vaření Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídové máslo Chia semínka Čokoláda Horká voda Kakao Mléko Ořechy Ovesné vločky Ovoce Sirup Vanilkový lusk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Dietní jablečný závin

Dietní jablečný závin

Štafetky

Štafetky

Česneková pomazánka - nejlepší

Česneková pomazánka - nejlepší

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Dýně z pánve

Dýně z pánve

Domácí snickers

Domácí snickers

Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou

Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou

Vanilkové mini bábovky

Vanilkové mini bábovky

Doporučujeme

30 minut
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí

Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

133
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
75
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
58
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
57
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí
Těstoviny s pečenými…
26
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Další doporučené recepty:

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevný koláč naší babičky
Trojbarevný koláč naší babičky
Trojbarevný krém
Trojbarevný krém
Trojlístky
Trojlístky
Trojrohé čepičky
Trojrohé čepičky
Tropické ledové smoothie z pampeliškových listů
Tropické ledové smoothie z…
  • Recepty.cz
  • Trojí sladká ovesná kaše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact