• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Trojí mls
Napište svůj komentář k receptu

Trojí mls

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Trojí mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      ks vejce
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 100
      g cukr mletý
    • 0,25
      l mléko
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 300
      g hladká mouka
  • Náplň
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 0,25
      l mléko
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 100
      g cukr mletý
    • 150
      g máslo
  • Karamelový krém
    • 1
      plechovka salko uzavřené vaříme ve vodní lázni 2 hodiny den dopředu
    • 1
      kostka máslo
    • 1
      ks čokoláda
    • 2
      balíček sušenky be-be

Postup přípravy receptu

1
Žloutky umícháme s cukrem do pěny, přidáme kakao, olej, mléko, mouku s práškem do pečiva, umícháme a nakonec zlenka přidáme sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech a upečeme.
2
Uvaříme pudink, všleháme máslo a cukr, natřeme na upečený, vychladlý korpus.
3
Na náplň poklademe Bebe sušenky, rozetřeme karamelový krém a pocákáme čokoládou. Necháme aspoň 2 hodiny v lednici.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Trojí sladká ovesná kaše

Trojí sladká ovesná kaše

Mámin ševcovský mls

Mámin ševcovský mls

Borůvkový mls s meruňkami

Borůvkový mls s meruňkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iveta Janatová | 12. 9. 2008 07:45

    Tak tato buchtička je vynikající a bomba.Vařím salko v klasickém hrnci na elektrickém sporáku taky 2 hodiny a je čas akorát.V papiňáku to bude určitě rychlajší.

  • Tereza J. | 11. 9. 2008 19:14

    Janka, nechytaj ma za slovíčka, ja som nezávisle od ostatných názorov napísala ako varím Salko ja.

  • Jana Remková | 11. 9. 2008 17:37

    Ano,Terezko,ale Laďka se mne ptala na skype a když jsem jí řekla,že já vařím 2 hodiny,tak reagovala na to slovy "to je moooc"až pak jsem se tady koukla.Mi je ta délka vaření celkem fuk,vařím to na kamnech u babiny většinou.Jde jen o to,že čím déle,tím je to tmavší karamel.V papiňáku se to samozřejmě vaří kratší dobu

  • Tereza J. | 11. 9. 2008 13:48

    Janka, veď som napísala, že ho varím v papiňáku :)))

  • Michaela V | 11. 9. 2008 10:21

    Já ho opravdu vařím 2 hod. a taky ho během varu pootočím,aby zkaramelizoval stejnoměrně. Je to náš oblíbený recept,nesmí chybět na žádné oslavě. A pokud je stejný jako už jiný tady uvedený recept,tak se omlouvám,nevěděla jsem to :-).Všechny zdravím-autorka tohoto receptu(opomněla jsem souhlasit se zveřejněním jména)

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 22:20

    Jo, to se omlouvám. Protože jak jsem zvyklá na tlakový hrnec, tak automaticky předpokládám, že to dělá každý. To jo, Jano, máš pravdu. Pardon, nedošlo ....:-))

  • Jana Remková | 10. 9. 2008 22:11

    Laděnko,Terezko,autorka má určitě na mysli normální hrnec,víte?Já salko taky vařím 2 hodiny! ::((((

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 22:02

    Tak s tím časem Terezky bych se úplně ztotožnila :-))

  • Tereza J. | 10. 9. 2008 21:58

    Salko varím v papiňáku, asi 35-40 min.

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 21:54

    Jo teď jsem si všimla příspěvku paní Lenky - ta také uvádí, že 2 hodiny jsou moc. Já myslím že 1 hodina je úplné maximum.

  • ladislava staffenová | 10. 9. 2008 21:51

    S paní Jitřenkou souhlasím - já taky dávám Salko do širší nádoby a nechám ji, aby se prostě tím varem hýbala, schválně do ní sice nešťouchám :-))),ale určitě to je taky dobrá metoda. Možná jste ji opravdu měla v těsné nádobě,kde se ani nehnula, a pak může udělat hrudky.A taky nevím, jaký čas myslíte vařením velmi zvolna. Teď to třeba přeženu, ale pokud to vaříte 2 hodiny, tak to je moc :-))

  • Jitřenka Němcová | 10. 9. 2008 18:20

    Pro paní Evu Havlovou: Salko vařím dost často, dám konzervu do kastrolu se širším dnem ne nastojato, ale tak, aby se mohla koulet. Vařím 2 hodiny a občas do ní vařečkou šťouchnu.Konzerva se překulí a provaří se rovnoměrně. Stačí tak 5-6x během vaření. Prostě, když jdu kolem. Zkuste,nikdy jsem hrudky neměla.

  • Eva Hlavová | 10. 9. 2008 12:24

    Vždy se mi při vaření Salka udělají tmavé hrudky, i když ho vařím velmi zvolna. Poradí mi někdo, jak na to?

  • Zdena z JM | 9. 9. 2008 07:05

    Naprosto totožný recept - "Moučnk 3Bit". Nicméně výborný.

  • lenka galvasová | 8. 9. 2008 19:56

    Známý recpt,jen...je zcela zbytečné Salko vařit dvě hodiny.Hodina,maximálně hodina a půl stačí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Hladká mouka Kakao Máslo Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Salko Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Likér z máty peprné

Likér z máty peprné

Caprese

Caprese

Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Marokánky ze smetany

Marokánky ze smetany

Zelná polévka s uzenými žebry

Zelná polévka s uzenými žebry

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Barevné pomazánky - Brokolicová

Barevné pomazánky - Brokolicová

Indický chléb (Naan / Chapati)

Indický chléb (Naan / Chapati)

Pórková polévka se slaninou I.

Pórková polévka se slaninou I.

Doporučujeme

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

394
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
347
Dýňová tortila
Dýňová tortila
302
Máslové řízky
Máslové řízky
56
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
42
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na kulajdu, falešnou dršťkovou i liškajdu
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na…
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5 jednoduchých, rychlých a chutných receptů
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5…
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
AHA.cz Životní krok Adamovské: Změna názoru na Štěpánka!

Životní krok Adamovské: Změna názoru na Štěpánka!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Ženy.cz Jak kompletně změnit svůj pracovní směr? Na plnění snů není nikdy pozdě

Jak kompletně změnit svůj pracovní směr? Na plnění snů není nikdy pozdě

Blesk.cz Jaroslav Uhlíř slavil 80. narozeniny koncertem: Svěrák zpíval, Šíp se styděl!

Jaroslav Uhlíř slavil 80. narozeniny koncertem: Svěrák zpíval, Šíp se styděl!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

  • Recepty.cz
  • Trojí mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact