Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Zelné závitky s mletým masem
Zapečené rybí filety
Kuřecí lahůdka
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Nepečené kokosové kuličky
Bramborová (úková) omáčka
Pudingovo-ovocný koláč
Kuře v solné krustě
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše