Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Červená čočka se sýrem
Oříšková bábovka
Marináda na králíka nebo kuře
Rychlé fazolové lečo
Gulášová polévka s mrkví
Nivové sušenky (slané cukroví)
Bramborový bochánek (mazanec)
Dip z tvarohu a máty
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek