Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Ovocný dort
Staročeská svíčková bez masa
Majonéza ze zakysané smetany
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Čokoládové fondue
Růžičky z listového těsta
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Listové šátečky se zelím (zelnou…
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies