Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Dietní jablečný závin
Langoše II.
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Zavařenina z višní a ořechů s…
Piškotová roláda podle Lidušky
Lehký těstovinový salát s cherry…
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Ochucené majonézy
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami