Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Ořechový koláč bez mouky
Bramborové placky pečené v kuse
Stracciatella
Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…
Cizrnový salát s restovanou paprikou
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Bezinkový džem (rosol) - květový
Chia dezert s mangem
Pečené smetanové řízky
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi