Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Vepřové závitky na smetaně
Bramborové šišky s mákem
Ananasové řezy
Kapr pečený s bylinkami na másle
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Sušenky bez vajec - snadno a rychle
Pórková lehká polévka
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi