Trojbarevná buchta
Mozzarellovo-nivová omáčka
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Brokolicová polévka s vločkami
Cuba libre
Lehká rajská omáčka
Španělské „španělské ptáčky“…
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Dýňový koláč famózní
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Drůbeží výpečky
Krůtí roláda pečená se švestkami
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem