Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Zeleninová pánev
Špecle se slaninou a žampiony
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Jehněčí pečeně
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Pribináček
Kari placičky se sýrem a rýží
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake