Trojbarevná buchta
Mozzarellovo-nivová omáčka
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Omáčka z plísňového sýra
Vepřové bavorské závitky
Zapékaná čekanka po francouzsku
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Brokolicová polévka s brambory
Vepřový králík pečený na bylinkách
Zelný salát s jablkem a mrkví
Čokoládová roláda
Česnekové bramborové knedlíky s…
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake