Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Krakonošův oběd
Chlebové bramboráky
Rýžový nákyp s meruňkami
Jogurtové řezy II.
Debrecínské závitky
Jablkový koláč s čokoládovou polevou
Krémová polévka
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake