Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Buchty s povidly
Bagety z pekárny
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Pstruh na másle
Sushi s lososem
Francouzská gratinovaná cibulačka
Salát Caprese
Cibulová polévka podle Marušky
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory