Trojbarevná buchta
Mozzarellovo-nivová omáčka
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Tatarský biftek II.
Výborné lívance z acidofilního mléka
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Tatarská pomazánka na topinky
Rychlý dort z listového těsta
Marlenka na můj způsob
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Houskové knedlíky - pečené
Celer smažený v kořeněné tempuře
Kuřecí na medu s kuskusem
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…