Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Léčivý sirup z jitrocele
Ořechové řezy medové
Kuřecí prsa se žampiony II.
Zapékané masíčko se sýry
Chřestová polévka II.
Smažené čínské nudle s kuřecím masem…
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Luxusní punčák
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Citronové těstoviny s hráškem a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…