Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Jednoduchá domácí paštika
Zapečená brokolice se žampiony
Česneková pomazánka z tvarohu
Bábovka ze zbylých bílků
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Jablečná bábovka s vaječným likérem
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Koktejl Mai-Tai
Jednoduché staročeské plátky se…
Cukety plněné mletým masem
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem