Trojbarevná buchta
Omáčka ke svatomartinské huse
Halali-smetanová omáčka po našem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Nakládaná červená řepa
Jahodové řezy V.
Bůčková pochoutka
Špaldové sušenky s čokoládou
Nutella roláda
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot