Trojbarevná buchta
Mozzarellovo-nivová omáčka
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Horácké knedlíky
Dětský dvoupatrový dort
Brokolicový salát s nivou II.
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Veganská houbová omáčka
Čokoládové suflé bez lepku
Výborný těstovinový salát s vejcem
Langoše jednohubky
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem