Trojbarevná buchta
Omáčka ke svatomartinské huse
Halali-smetanová omáčka po našem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Sněhové pečivo
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Mandlový dort
Rychlá uzeninová polévka s rýží
Palačinkové řízky s bešamelem
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Houbovo-smetanové špecle
Kuřecí nudličky se špenátem a nivou
Pikantní jogurtové filé
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem