Trojbarevná buchta
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Omáčka ke svatomartinské huse
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Bramborové knedlíky se strouhankou
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Alenčin rychlý skládaný salát
Italská polévka Minestrone Institutu…
Italský rýžový salát
Růžičky z listového těsta
Pečené brambory
Fitness MUGCAKE
Grilovaný losos ve slanině
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger