Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Hovězí námořnické maso
Ořechové řezy ledové - cukroví
Studená cuketová polévka se dvěma…
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Kakaové sušenky z ovesných vloček
Česnečka pro labužníky
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Bramborové špalíčky
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…