Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Plněný vepřový bůček
Okurky
Linecké cukroví DIA
Francouzské kuře II.
Vepřové koleno na černém pivě
Rukolová polévka
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Hráškovo pórkový krém
Banánové placičky / palačinky
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…
Rozkvetlý chléb