Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Krůtí ragú s brokolicí
Super jablkové knedlíky
Řecký salát a la ENKI
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Plněné šunkové řízečky
Babiččina zbojnická pečeně
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Frittata
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč