Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Vepřové maso na kmínu a pivu
Dušené vepřové na provensálském koření
Sýrový nákyp II.
Kuřecí na houbách pro začínající…
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Cuketová směs se slaninou
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…