Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Nejrychlejší tvarohové kuličky
Italské kuře II.
Karamelovo-ořechové řezy
Smažené ředkvičky
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Jednoduché sýrové tyčinky
El Paso Kořenící směs na fajitas…
Risotto se špenátem a bylinkami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…