Trojbarevná buchta
Mozzarellovo-nivová omáčka
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Burisony v karamelu
Mleté maso na žampionech
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Papriky s rajčaty - sterilované
Pečená dýně (velice chutná)
Zelný salát z kysaného zelí
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Domácí plněná roláda z mletého masa
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…