Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Bábovka s tvarohovou náplní
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Italská caponata
Piškotové řezy s marmeládou a krémem
Výborný těstovinový salát s vejcem
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Cizrnová polévka - vydatná
Grilovaný losos ve slanině
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory