Trojbarevná buchta
Mozzarellovo-nivová omáčka
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Tvarohový koláč s citronem
Chlupaté knedlíky ze solamylu
Fazolová polévka se zelím
Rohlíčky bez cukru
Vynikající kuře na paprice
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Hrášková polévka - sýrová
Smažené bramborové kroužky
Pomazánka z červené řepy I.
Mexický těstovinový salát
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…