Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Kokosky raz dva
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Hermelínové ranečky se zeleninou
Italská rybí polévka „caciucco“
Krkovice na moravance
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Bramboráky (křupavé)
Bůček na pivu - pikantní
Srbské rizoto
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…