Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Mrkvová polévka s bramborem
Pomazánka z makrely
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Fazolová polévka na kyselo
Fazolové lusky se slaninou
Těstíčko jako od vietnamců
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Jednoduché karamelové řezy
Beránek ze šlehačky
Pečená zelenina s kuskusem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone