Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Dobrý makovec
Hrnečková paštika
Lehké bylinkové máslo
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Lasagne bez bešamelu
Buchta na doma
Babiččina ořechová bábovka
Borůvkové knedlíky - bez vajec
Fazolová polévka s domácími flíčky
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek